sekmadienis, kovas 09, 2014

Kibinai. Netikrų, bet skanių Kibinų receptas



Trakus garsina vietinės valdžios skandalai su mafiozu "Narkuša"priešaky, salos pilis, graži gamta su ežerais, na ir žinoma dar Vytauto laikais kartu su karaimais į Lietuvą atkeliavę kibinai - pyragėliai su mėsa arba kaip lenkai turistai vadina "pyrožki s mensem".

Tikri karaimų kibinai yra gaminami iš mielinės tešlos ir būtinai su aviena. Tokių kibinų atvykę į Trakus galite paragauti Kybynlar'e - karaimams priklausančiame tautinių patiekalų restorane arba tiesiog nusipirkti pas pačius karaimus. "Iš namų" kibinai parduodami miestelio gale (Karaimų g.) iškart už Senosios Kibininės esančiame privačiame karaimų name. 

Nuo XIV a. kai Vytautas į Lietuvą atvežė karaimus nutekėjo daug vandens - daug kas pasikeitė ir keičiasi. Taip ir su kibinais. Kaip ir tradicinė, tikroji karaimų kalba švelniai tariant Trakuose "išsigimė" - atsirado trakietiškas akcentas, tik Trakų karaimams būdinga tartis, taip ir kibinai per tą laiką vietinių lietuvių išradingumo dėka įgavo daugybę formų, variacijų ir skonių. 



Pavyzdžiui legendinė Trakų Senoji kibininė šiandien siūlo paragauti net 12 rūšių kibinų-"NEkibinų" su kokiais tik nori įdarais. Beja  būtent Senoji kibininė praėjusio amžiaus 8 dešimtmetyje pirmoji šalyje pradėjo kepti “netikrus”, bet l-a-a-a-bai skanius kibinus. Ir po šiai dienai kepa... Ir keps tikriausiai dar ne vieną šimtą metų, nes daugiau niekas taip skaniai, kaip jie, nemoka kepti :). Aš rimtai. Daug Trakuose esu išragavęs "netikrų" kibinų, bet kibininės man skaniausi.

Tai štai, "Netikrų", bet l-a-a-a-bai skanių kibinų receptu, tiesa ne Senosios kibininės, nes jų receptas akylai saugomas po devyniais užraktais - nenukniauksi :), o vietiniu, trakietišku, einančiu iš lūpų į lūpas noriu pasidalinti ir su jumis. Beja pagal šį receptą pagaminti kibinai skoniu mažai nusileidžia legendiniems Senosios kibininės kibinams.

Namuose bent kartą per mėnesį mano mylimoji žmonelė randa 2 val. laiko (tiek laiko trunka visa gamyba) tam, kad palepintų mūsų šeimynėlės pilvukus skaniais pyragėliais.

Neaprašinėsiu gamybos proceso, viską matysite šiame vaizdelyje (žiūrėti žemiau). Praėjusį sekmadienį apsiginklavęs fotoaparatu tryniausi virtuvėje ir pliauškinau visą procesą. Stengiausi padaryti, kad būtų kuo aiškiau. Jeigu kils klausimų rašykite komentaruose - atsakysiu. Taigi, žiūrėkite, gaminkite ir skanaukite. Skanaus! 

P.S. pagal šį receptą pagaminsite apie 30 vnt kibinų - visai šeimynai ir svečiams.
Kibinai skanūs ir šalti :) 


Tešlai reikia:
1 kg aukščiausios rūšies kvietinių miltų
450 g Eve margarino
4 kiaušinių
200 g 30 proc. riebumo grietinės
žiupsnelio druskos

Įdarui reikia:
1 kg kiaulienos sprandinės
3 svogūnų
50 g Eve margarino
0,5 (pusė) pakelio Vegetos
maltų juodųjų pipirų
šlakelio šalto virinto vandens

O čia demonstruojama kibinų juostelės užlenkimo technika. Ačiū Tiosyte


 Patiko įrašas? Prenumeruok PAVARYK! naujienas

Pasidalink įrašu:


252 komentarai :

  1. Dėkui už receptą, teks išbandyti šiandien ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aciū, labai skanūs kibinai išėjo

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškasgegužė 27, 2008

    tikrai labai skanus.as jau kepiau ir ne 1 karta.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Anonimiškasliepa 08, 2008

    Aciu labai uz recepta!! Labai skanus iskepe!! Tik nemoku graziai uzlekti, bet skoniui tai nemaiso :))

    AtsakytiPanaikinti
  5. Anonimiškasliepa 20, 2008

    Ačiū labai už receptą,būtinai išbandysiu.Labai fainai,kad taip aiškiai su vaizdine medžiaga pasistengėte.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Anonimiškasliepa 23, 2008

    fantastiskas receptas !!!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Ačiū už aiškiai, vaizdžiai ir skaniai parodytą receptą. SUPER!

    AtsakytiPanaikinti
  8. Turbo kibinai! Puiki vaizdinė medžiaga.
    Gal šiek tiek per daug svogūnų, bet aš dėjau labai didelius, tikriausiai todėl taip.
    Ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Smagu, gerbiamieji, kad patiko kibinai, na ir vaizdinė medžiaga aišku, tik reikėjo ties ja palušėti... Bet smagu, kad ne veltui. Galvoje sukasi mintis vizualizuoti dar keleta patiekalų...

    AtsakytiPanaikinti
  10. Anonimiškasspalis 14, 2008

    Pirma syki gyvenime kepiau kibinus, gavosi nerealus!!! Aciu uz recepta!

    AtsakytiPanaikinti
  11. Anonimiškaslapkritis 10, 2008

    Labai skanūs kibinai gavosi pagal šį receptą, neskaitant to, kad dariau su faršu, o ne su sprandine. ačiū už receptą ir nuoseklų kibinų darymo proceso parodymą

    AtsakytiPanaikinti
  12. Anonimiškaslapkritis 10, 2008

    Na filmukas tiesiog nuostabus!!! Kibinu dar nedariau,bet neabejoju,kad pagal tokia issamia instrukcija puikiai pavyks :)

    AtsakytiPanaikinti
  13. Anonimiškaslapkritis 23, 2008

    Tiesiog super, viskas aisku ir suprantama, reikes susikaupti ir pabandyti koki savitgali pavergauti virtuveje:)))

    AtsakytiPanaikinti
  14. Anonimiškaslapkritis 24, 2008

    Labai puikus receptas - kibinus dariau pirma karta, drauge atsiunte sia nuoroda, gavosi puikiai! Filmuota medziaga isvis super - tokia nuotaikinga! Aciu!

    AtsakytiPanaikinti
  15. Anonimiškaslapkritis 30, 2008

    Tai kokia tesla turi buti tikriems kibinams?

    AtsakytiPanaikinti
  16. Tikri karaimų kibinai yra gaminami iš mielinės tešlos

    AtsakytiPanaikinti
  17. Anonimiškasgruodis 02, 2008

    labai aciu uz super recepta, baisiai skaniai gavos!

    AtsakytiPanaikinti
  18. Anonimiškasgruodis 07, 2008

    SUPER, SUPER, SUPER.. LABAI SKANU

    AtsakytiPanaikinti
  19. Anonimiškasgruodis 11, 2008

    NU VAIZDELIS TAI SUPER, REIKS BUTINAI ISBANDYT, NES LABAI MEGSTU KIBINUS.

    AtsakytiPanaikinti
  20. Anonimiškasgruodis 14, 2008

    Sveiki, norejau del vegetos pasiteiraut. Gal galetum parasyti, kiek gramu bus tas puse pakelio, nes as vegeta perku didesniais kiekiais, plius po ranka neturiu mazo pakelio.

    AtsakytiPanaikinti
  21. Vegetos šiam receptui reikia 35-40 g.

    AtsakytiPanaikinti
  22. Anonimiškasgruodis 28, 2008

    Labai skanus,visems siuliciau pagamint

    AtsakytiPanaikinti
  23. Anonimiškasgruodis 29, 2008

    SUPERINIS receptukas!!!!!!:)
    broliene

    AtsakytiPanaikinti
  24. Anonimiškasgruodis 31, 2008

    Tikrai isbandysiu. Puikiai aiskiai pavaizduota. Aciu!

    AtsakytiPanaikinti
  25. Anonimiškassausis 01, 2009

    varau kept!!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  26. Anonimiškassausis 03, 2009

    na ziuresim kas gausis... ;D

    AtsakytiPanaikinti
  27. Anonimiškassausis 05, 2009

    Išbandžiau ta receptuką, tikrai labai puikiai gavosi. Gaminsiu dar, ir ne vieną kartą....

    AtsakytiPanaikinti
  28. Skanaus ir dar kartą visiems kibinų mėgėjams skanaus!

    AtsakytiPanaikinti
  29. Anonimiškassausis 06, 2009

    dekui uz recepta. Bandysiu siandien issikepti

    AtsakytiPanaikinti
  30. Anonimiškassausis 10, 2009

    kas gamine su farsu, kokie ispudziai?
    suviliojo ir mane receptukas, ryt bandysiu =))

    AtsakytiPanaikinti
  31. Anonimiškassausis 14, 2009

    Aiu uz recepta,tikrai skanus,jei jau mano vaikai valgo(o jie labai lepus maistui),tai jau patikekit manim ,kad skanus.Kas nebandet?PABANDYKIT!

    AtsakytiPanaikinti
  32. Anonimiškassausis 15, 2009

    Jega nereali. pirma kart ir skonis nerealus Aciul...

    AtsakytiPanaikinti
  33. Anonimiškassausis 17, 2009

    Receptas su puikia nuotaka :))) butinai isbandysim. Aciu autoriui ;)

    AtsakytiPanaikinti
  34. Anonimiškassausis 17, 2009

    Na va, ka tik issikepem kalna kibinu, na gavosi tiesiog SUPERRR!!! Nebereikia ir Traku :)) Aciu uz receptuka :)) siulom ir kitiem isbandyti

    AtsakytiPanaikinti
  35. Na jau, na jau...visos kibininės Trakuose išmirs. Žmonės darbo neteks. Krizė. Taip negalima. Reikia ir į Trakus atvažiuot, tuo labiau, kad Trakus garsina ne tik kibinai :)

    AtsakytiPanaikinti
  36. Anonimiškassausis 18, 2009

    tikrai labai skanus niam niam.

    AtsakytiPanaikinti
  37. Anonimiškassausis 18, 2009

    Ačiu už receptą,kibinai išėjo labai skanūs,tikrai patariu išmėginti.

    AtsakytiPanaikinti
  38. Anonimiškassausis 21, 2009

    sveiki labai ačių už kibinų receptą visi valgėm ir atsivalgyt negalėjom

    AtsakytiPanaikinti
  39. Anonimiškassausis 22, 2009

    sveiki, labai aciu uz puikia medziaga, o ypac uz ta atskira "uzlankstymo technika", nes iki siol ji buvo baisus galvos skausmas:) receptas super!!! daugiau tokiu :)

    AtsakytiPanaikinti
  40. Anonimiškassausis 26, 2009

    Aciu Jums ir dar didesnis ACIU Jusu zmonai uz tikrai nerealu recepta. Vakar padariau tai visi pagalvojo, kad is Traku atsiveziau :) Super skanu :)

    AtsakytiPanaikinti
  41. Anonimiškassausis 26, 2009

    tik butinai dekit "vegeta" ir "eve", kitaip nesigaus

    AtsakytiPanaikinti
  42. Anonimiškassausis 27, 2009

    super. jei šio receptuko autorius dar sukurs vieną kitą tokį filmuką,tai bus dar superiau. ką gi, Trakuose po šio receptuko pasirodymo - lankytojų sumažėėėėėės...
    noriu dar kokio šedevro... lauksiu. ačiū filmuko autoriui.

    AtsakytiPanaikinti
  43. Anonimiškassausis 29, 2009

    Aciu labai uz toki saunu receptuka. Kaip skanu...tik as margarina apvoliojau miltuose ir sutarkavau burokine tarka. ir man liko apie 300g mesos, gal per mazai dejau i vidu, nes bijojau, kad nesuplystu.ai, dar kepiau apie 1h, nors orkaite tikrai labai gera.man po 30 min tik gelst pradejo,gal reikejo ant ventiliatoriaus. Kazin ar mesa per 30min iskeptu? Bet viskas skaniai isejo.

    AtsakytiPanaikinti
  44. 30 min tikrai užtenka kepti, nebent Jūs kepėte ant mažesnės nei 200 laipsnių temperatūros ir be ventiliatoriaus - oro apipūtimo, bet tada jie jums keptų tik iš viršaus. Ventiliatorius būtinai reikalingas.

    AtsakytiPanaikinti
  45. Anonimiškassausis 29, 2009

    aciu uz recepta!!! nerealiai jus cia padirbejot!!! super!!!

    AtsakytiPanaikinti
  46. Anonimiškasvasaris 04, 2009

    Ne pirmas, bet milžiniškas ir nuoširdus AČIŪ :)
    ir už receptą, ir už vizualinę medžiagą :) nuostabu, kai abu nuoširdžiai padirbėjote ;) šįvakar ketinu palepinti vyrą :) tikiuosi skaniais kibinais :) Jūs - tikri įkvėpėjai :)

    AtsakytiPanaikinti
  47. Dėkui visiems už šiltus žodžius, ir skanaus!

    AtsakytiPanaikinti
  48. Anonimiškasvasaris 05, 2009

    Lekiu daryti kibinų, nes šeimyna labai prašo. Pabandysiu

    AtsakytiPanaikinti
  49. Anonimiškasvasaris 06, 2009

    Mes jau ne kartą darėm ir rytoj vėl darysim - fantastiški!!!! NET vaikas 5m valgo :)) O jis pas mus žiauriai išrankus, galvos skausmas su maistu įtikt :)

    AtsakytiPanaikinti
  50. Anonimiškasvasaris 08, 2009

    Didžiuojuos tokiais broliais lietuviais!Patys valgo ir su kitais dalinasi.Uh! Nepražūsim!
    Darių ir Žmoną i Prezidentus!
    Ačiū !Skanūs buvo.

    AtsakytiPanaikinti
  51. Kbinus jau trecia karta kepem-super receptukas. Dar alucio prie kibinu-jega!

    AtsakytiPanaikinti
  52. Anonimiškasvasaris 16, 2009

    aciu autoriui už išsamų recepto pavaizavimą. Daba bandysiu pasigaminti nors nesu kulinaras bet išsamus video labai pravers.
    Dar karta ačių

    AtsakytiPanaikinti
  53. Anonimiškasvasaris 20, 2009

    Nebutinai tas Eve margarinas, mes su Vilniaus darem ir liuks:)

    AtsakytiPanaikinti
  54. Seklys morkavasaris 20, 2009

    Čia tipo Vilniaus margarino reklama :)

    AtsakytiPanaikinti
  55. Anonimiškaskovas 04, 2009

    Na didelis ACIU už toki recepta, ACIU ACIU ACIU ACIU ACIU ACIU ACIU!!!!!!!!! Video medžiaga iš vis fantastiška!!!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  56. Anonimiškaskovas 05, 2009

    NEREALU. MYLIU tas kas parase si receptuka

    AtsakytiPanaikinti
  57. Anonimiškaskovas 13, 2009

    Labukas, o google visagali aciu kad imetei mane cia :). Chebryt, turiu patarimuka, margarina (as naudoju sviesta) tarkuokite burokine tarka, maziau vargo. Saunuole mergina kuri parase, kad ta sviesta (susales paprasciau) ar margarina reik pavoliot miltuose, tada ne taip kimba prie letenu :), zyyyymiai maziau vargo, cia dar sveikatos reik pakociot turet netarkavus ;). O vegeta juk nebutina, prieskonius savo nuoziura, tiks visi kas mesytei, bet siulau tu orandziniu kur mesai skirti nedeti, nes spalva bus mesos nenaturali. Ekspirementuosiu ir as. Kai kur raso kad tesla pakanka silumoi del "brandumo" palaikyti, nors as uz saldika :) ir iki 2 val. laikau. Dar patarimukas: beabejo kiekvienas namie turite grybu, jei vakuoti tai savuose sultise nerealu, o saldiki irgi jega. As ceburekus darau (tesla varskes pagrindo) visuomet dedu apie 40 proc. grybu, saldytu atvesinu, jei voveraites tai nuplykau kelis kart saltu vandeniu, jei kiti tai apverdu, o jei saldyti apvirti - tinka iskart naudoti. Jei bakuoti ir silpnai marinuoti ar sudyti, galima ismirkyti ir pervirti. Gaunasi nereals, net neabejoju, o taip ir darysiu, kad tik ir kibinams. O paziurejus Trakuose, tai jei siai dienai (senoji kibinine) turi net su sokoladu ir riesutais kibinus, tad jamkit viska kas po ranka ;). Tiesa, gal tai mano mociutes sibirietes itaka, mesa koldunams, kibinams ir cenurekams darau butinai tokia: apie 40-50 proc. mases kiaule, 20-30 jautinea, ir butinai aviena, taip ji prabanga, (1 kg apie 40 lt) bet, kas toleruojate, bent 100 gr. del kvapo visiskai kitoks skonis. As darau viska is farso, bet ta aviena ( o jei jos nera tai jautiena, pasmulkinu gabaliukas, ir lasinuko ar sonines, na bile ko kubeliais idedu smulkinto, ne dauk, kaip sakau "ant bairio", tai tada deti margarino i tesla nereiktu... Vajeeeee PAGRINDINIS PATARIMAS kibinams, vos nepamirsau. Suformuoto kibinieco virsuje, kasytes pynuteje, ne pro sali padaryti dvi skyliulkas, na kokiu degtuku ar krapstuku, bile kuo, nedideles, na pazaisti reikia, bet tada kepant pro skyliulkas iseina garai, maziau sansu kad pasileis sultys ar itruks. O kibinas be sulciu... na gi zinot :) mhhhh.. begu daryt, nes farsas jau ziuri i mane piktai ;)
    Aciu nerealus uz tokia vaizdine medziaga. Zmonelei linkejimai, o patc irgi Maladiecas kaip reikiant, pasistenk gi taip, o ka kalbet apie sumontuot ta medziaga.. Respektas dideliausias.

    AtsakytiPanaikinti
  58. Anonimiškaskovas 13, 2009

    ojeiii kiek prirasiau, atsiprasau kad tie "eterio" uztersiau, isisjauciau :( gal nesupyksit :)

    AtsakytiPanaikinti
  59. Baikit, dėl ko pykti. Smagu kai rašomi komentarai ir ypač tokie kaip Jūsų :)

    AtsakytiPanaikinti
  60. Anonimiškaskovas 21, 2009

    GAl kokių pasiulymų kibinams su varškės įdaru turite? Įdaro receptuką.Mat turiu dukrytę, kuri mėsytės burnytėn bijo įdėti... Ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
  61. Varškės įdaras:
    Varškė, smulkiai smulkinti špinatai, druska, juodieji pipirai, vegeta pagal skonį.

    Viską sumaišom. Špinatus dedam "iš akies". Gaunam žalsvą, tiksliau salotinimę masę. Špinatų negailėkite.

    Toliau viskas kaip su mėsa.

    Kibinai su šiuo įdaru gaunasi švelniai pikantiško skonio. Skanaus!

    AtsakytiPanaikinti
  62. Anonimiškaskovas 22, 2009

    Dekoju uz issamu recepta!
    Siandien kepiau, kibinai gavosi labai skanus, bet noreciau jusu patarimo, nes tesla atvesusibuvo lyg ir per kieta (trapi).
    Gamindama nuosekliai laikiausi jusu recepto nurodymu.

    AtsakytiPanaikinti
  63. Jeigu gaminote nuosekliai pagal receptą neturėjo taip gautis. Taip atsitinka jeigu miltų būna perdaug arba margarino ar kiaušinių per mažai.

    AtsakytiPanaikinti
  64. Anonimiškaskovas 30, 2009

    Labas vakaras,
    ačiū už pristatymą.

    AtsakytiPanaikinti
  65. aciu labai, nerealus kibinai gavosi)))))

    AtsakytiPanaikinti
  66. Anonimiškasbalandis 30, 2009

    dekoju uz receptuka))) jau senokai norejau ju paragauti,dabar zinau kaip pasigaminti,butinai issikepsim)))

    AtsakytiPanaikinti
  67. Anonimiškasgegužė 24, 2009

    aciu uz recepta!!! buvau vakar Trakose, ir valgiau kibinus. siandien nusprendziau pats pasigaminti ir radau sita recepta. apie ji, butent apie sita su nuostabia recepto reprezentacija, as jau girdejau is kitu zmoniu. ir pasakysiu kad gavosi puikiai. siandien skirta diena maisto gamynimui neveltui praejo..... dabar sedziu prisikimses pilvuka nuostabiais ir skaniais kibinais, nuotaika puiki..... ir noriu padekoti uz tai.

    AtsakytiPanaikinti
  68. Anonimiškasgegužė 26, 2009

    Vienas geriausiu receptu. Pasigaminome pagal ji, draugai net klause ar cia kartais neapgaudinejame ar tikrai ne is traku atsivezeme :)

    AtsakytiPanaikinti
  69. Puikus blogas dievaž... galbut vien dėl to kad as isimylejas trakus bet jis man labai patiko :D

    AtsakytiPanaikinti
  70. Ačiū, Arnai, už šiltus žodžius ir kaip sakoma "Welcome to Trakai"

    AtsakytiPanaikinti
  71. Anonimiškasbirželis 02, 2009

    Labai paprastas bet geras receptas. Tiesa, sumaisiau ir vietoj 200g grietines idejau 450g, bet skonis buvo tikrai pasakiskas!
    Pandykite, tikrai nepasigailesite !

    AtsakytiPanaikinti
  72. Anonimiškasbirželis 03, 2009

    susizavejau :-) viskas jau kepsiu vakare...tik vat bus mano pirmieji kibinai tai toks klausimas gal kvailokas :-) ar i ikaitinta orkaite reik pasaut??

    AtsakytiPanaikinti
  73. Anonimiškasbirželis 05, 2009

    Kita savaite ir as bandysiu. Nesu dar kepus ju. Tik kad svogunu nevalgau :( Teks issirankiot, kaip visada :D

    AtsakytiPanaikinti
  74. Anonimiškasbirželis 07, 2009

    Labai geras tutorialas. Dar siandien darysiu!

    AtsakytiPanaikinti
  75. Anonimiškasbirželis 09, 2009

    Galiu pasakyti tik vieną FANTASTIŠKI KIBINAI.
    AČIŪ

    AtsakytiPanaikinti
  76. Labas visiems, As vakar kepiau kibinus siandien ju jau nebeliko :) super skanus. Kepant namai pakvipo kibinais, seile varvejo ju net neparagavus :)

    AtsakytiPanaikinti
  77. Anonimiškasbirželis 11, 2009

    Labai labai dekoju uz recepta. Nemegstu mieliniu kepiniu, o sis- be mielis.... puikiai gavosi is pirmo karto, dariau su jautienos farshu. Bet sekanti kart bandysiu is kapotos mesos.

    AtsakytiPanaikinti
  78. Anonimiškasbirželis 15, 2009

    Labai geras receptas! :) Pabandem issikepti ir likom labai patenknti. Aciu!!!

    AtsakytiPanaikinti
  79. Anonimiškasbirželis 19, 2009

    sANDRITa TAIP TAIP TAIP LABAI SKANU BET YRA PROBLEMELE KAD PVZ GYVENU NORGEJ IR TENAI NERA LIETUVISKU PRODUKTU IR KAIP TADA ISISUKTI IS TOKIOS SITUACIJOS NORIU O NEGALIU PASIDARYTI Cia raso kad tik toks sviestas tinka kiti vilnius sviestas tinka o daleiskim jei as daryciau is norvegisku produktu ar gautusi KIBINAI? PATARKIT IR PADEKIT NORIU NUSTEBINTI DRAUGUS IR SEIMYNA ACIU ACIU ;) BEJA FILMUKAS FANTASTIK SAUNUOLEI TAIP IR TOLIAU

    AtsakytiPanaikinti
  80. Norvegijoje vietoj vegetos, jau esu apie tai rašęs, naudokite paprastą druską. Jeigu nerasite EVE margarino, imkite kitą, tik kokybišką.

    Kai padarysite, pasidalinkite čia komentaruose kaip gavosi.

    AtsakytiPanaikinti
  81. Anonimiškasbirželis 20, 2009

    Visa vaizdine medziaga puiki! :) Tikrai reikes pabandyti ir apsigaminti, atrodo visai nesunku :)

    AtsakytiPanaikinti
  82. Anonimiškasbirželis 21, 2009

    Labas visiems. Šiandien aš dariau kibinus su faršo,be vegeto. Labai skanu.

    AtsakytiPanaikinti
  83. Anonimiškasbirželis 22, 2009

    Sveiki,

    Siandien daremes kibinus, pagal jusu recepta, galiu pasakyti, kad gavosi tikrai skanu, nesitikejau tokio rezultato, dareme pirma karta gyvenime :) Aciu jums uz gera recepta!

    AtsakytiPanaikinti
  84. Anonimiškasbirželis 26, 2009

    jamam šį receptą :D kaip tik bus proga palepinti šeimos vyrus savaitgaliui.

    AtsakytiPanaikinti
  85. Anonimiškasbirželis 27, 2009

    Aciu uz recepta,viskas labai gerai pavyko,jusu issamaus paaiskinimo deka ;-)padariau ir su suriu,labai patiko mano vaikinui.LAUKIAM KITU,ZADETU NAUJU RECEPTU :-)

    AtsakytiPanaikinti
  86. Anonimiškasbirželis 30, 2009

    o kiek reikia kepti? ir kokioj temperaturoj? busiu labai dekinga uz atsakyma!

    AtsakytiPanaikinti
  87. 1 filmuke viskas parodyta: ir kepimo temperatūra, ir laikas, ir visa kitą

    AtsakytiPanaikinti
  88. Anonimiškasliepa 11, 2009

    Mano sunelis paragaves kibinu pagal Jusu recepta pasake: TU TIKRAI LABAI MANE MYLI KAD TAIP STENGEIS,TAIP SKANU........tiesiog didelis ACIU :)

    AtsakytiPanaikinti
  89. Anonimiškasliepa 11, 2009

    jegytė. filmukas tai kietas susuktas. :)
    mur. =^.^= o kibinai išejo nerealus. ;>

    AtsakytiPanaikinti
  90. Anonimiškasliepa 22, 2009

    mamos zodziai : "pagaliau per savo gyvenima ismokau daryti kibinus" dekui jum! ;)

    AtsakytiPanaikinti
  91. Aciu Jums Dariau ir Edita. Gaminom, labai patiko ir labai skanu.

    Vyras sake, kad pirmas blynas neprisviles. Kibinine prarodo dar keleta klientu.

    Laukiam kitu receptu! Aciu!!!!!!!!!!

    Violeta Labaniene
    Trakai

    AtsakytiPanaikinti
  92. Džiaugiuosi, Violeta, kad patiko :)
    Andriui linkėjimai. Vasarą su laiku ne kas, nėra kada virtuvėj suktis. Naujų receptų planuojam rudenį pateikt

    AtsakytiPanaikinti
  93. dekui labai uz recepta, gavosi labai skanus kibinai:)

    Laukiam daugiau receptu;)

    AtsakytiPanaikinti
  94. nu receptukas is tikro superinis :) kai dariau pirma syki net nesitikejau tokio rezultato, o jis buvo nerealus :) vyras kuris nevalgo kibinu is pirmo kepimo suvalge iskart 6 :DD niekad nemegau terliotis su teslom, bet kibinus jau dariau 4 kartus pagal si receptuka, nors ji suzinojau tik pries menesiuka :) dideliausias dekui jum ;) Vita.

    AtsakytiPanaikinti
  95. superiniai kibinai!!!! kepu ir kepsiu tik pagal si recepta! didelis aciu!11

    AtsakytiPanaikinti
  96. tiesa, as tai i tesla dedu gera margarina, o i farsa tai tik lietuviska sviesta!
    Jega receptukas Jusu, pagaliau radau tai kas nerealiai skanu ir man greit pagaminama!!!! :))

    AtsakytiPanaikinti
  97. Bandeme su "Vilniaus margarinu" ! Baisu !!!! Geriau jau butume nebande ! Nieko nesigavo-tesla gavosi kieta , kepant sudege,isdziuvo...:( Tik su" EVE" geriausias rezultatas!:)))

    AtsakytiPanaikinti
  98. Visiška Raimio tiesa, su "Vilniaus margarinu" tešla gaunasi labai sausa ir trapi - štai tokios tos margarino variacijos :) ... o jeigu norite skanių kibinų, naudokite tiksliai tuos produktus kurie nurodyti recepte

    AtsakytiPanaikinti
  99. O galima į tešlą dėti eve margariną, o į įdarą sviestą? ( Nelabai mėgstu margarino skonį ir kvapą) Ar skonis labai pasikeis, ar pablpgės?

    AtsakytiPanaikinti
  100. tai kad iškepus kibinams margarino skonio nesijaus :) o kita vertus, kaip sakoma sviestu košės nepagadinsi

    AtsakytiPanaikinti
  101. Filmas 10 balu, muzika irgi, tokia ikvepianti :) Smagu kai zmogus paeme ir padare is sirdies :) Aciu! Skanaus visiems ;)

    AtsakytiPanaikinti
  102. Geras receptas, reikės išbandyti...

    AtsakytiPanaikinti
  103. Anonimiškasrugsėjis 12, 2009

    Aciu uz puiku recepta! Video pateikimas super!
    Tiko ir "Vilniaus" margarinas ir kitokie prieskoniai ;)

    AtsakytiPanaikinti
  104. Anonimiškasrugsėjis 18, 2009

    Aciu uz receptuka. Nesenai mano drauge pavaisino mus kibinais. Tai dabar mano vyras neatstoja, vis kalbina pagamint. Bandysiu ryt.
    Tik va drauge dar prie mesos idaro imaise nedaug tarkuotos morkos ir kopusto. Sake, tam kad mesa ne tokia sausa butu. Na buvo skanu, bet as pabandysiu be ju, taip kaip jus ruosiat. Palyginsiu!
    Aciu dar karta uz idomu filmuka!!!!!1

    AtsakytiPanaikinti
  105. Anonimiškasrugsėjis 24, 2009

    kaip gerai kad yra kur pasiziureti repcepta varau daryti tikiuosi pavyks

    AtsakytiPanaikinti
  106. Labai aciu uz puiku recepta, o kur dar vaizdine madziaga - super. Net nemaniau, kad taip lengvai pavyks is pirmo karto. Beje, mesa pjausciau virtuviniu kombainu su mesos kapojimo peiliu, pavyko puikiai. Taip daug greiciau nei pjaustyti rankomis :). I mesa dar pridejau smulkintu petrazoliu. Kibinu skonis nerealus !!!

    AtsakytiPanaikinti
  107. zinokit netyciom cia pakliuvau pas jus ir pamaciusi vaizdine medziaga ,labai uzsimaniau pasigaminti kibinuuuu!!!!!dar tiek geru atsiliepimu apie si recepta,liuks!ryt nusipirkusi produktu butinai issikepsiu kibinu.:)

    AtsakytiPanaikinti
  108. oij super receptukas,labai skanus,ir labai gerai viskas paiskinta per video.super

    AtsakytiPanaikinti
  109. Anonimiškasspalis 12, 2009

    Na vaizdelis super:))) O taip dievinu kibinus:)))
    Tik vat kaip su tuo margarinu daryti ,is kur man jo gauti Danijoje??? Kazkas rase is Norvegijos,kaip kazin jiems isejo???

    AtsakytiPanaikinti
  110. Anonimiškasspalis 15, 2009

    O geeeras, kaip čia mano filmuotas kibinų užlenkimas atsidūrė? :D

    AtsakytiPanaikinti
  111. nu as uzsiemiau siandien daryt kibinus ziuresim kas gausis nes esu danijoj ir nusipirkau "OMA bage" margarina, tikiuosi kad pavyks, butinai duosiu zinot po pietu kas gausis

    AtsakytiPanaikinti
  112. Nu ka as galiu pasakyti, super super super drasiai galit bandyti pasidaryti kibinus ir ne tik lietuvoje :) dekinga uz receptuka net ir danijoje kibinai gaunasi puikus

    AtsakytiPanaikinti
  113. J'ai gouté les kibinai ce jour dans ma famille à Siaulai, la maitresse de maison m'a donné sa recette et grace à vous j'ai maintenant les images. Bravo pour votre travail. Merci beaucoup
    Aciu
    Prancuzas

    AtsakytiPanaikinti
  114. Na pagaliau gavau normalų,superinį,kibinų receptą.Ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
  115. Anonimiškasspalis 25, 2009

    Aciu, tikrai nesitikejau kad taip skaniai gausis. As margarino neturejau tai padariau su sviestu - gavosi viskas super :) beveik nesiskiria nuo traku kibinu.. Aciu acciu, jau galvojau gausis panasiai kaip su picom - nes ne kart nepavyko normalios isikept vis su tuo padu nesigauna...

    AtsakytiPanaikinti
  116. Sveiki,gyvenu Airijoje ir lietuvisku produktu nera,gaminau su sviestu,vietoj kiaulienos(nemegstu kiaulienos) dejau vistienos krutinele, sumaliau ir kad nebutu sausa mesa ipyliau sultinio,apie
    300ml.gavosi UNREALISTICALLY.Labai sauniai pateiktas receptas.ACIU!

    AtsakytiPanaikinti
  117. Sveiki.Pirma karta pabandem su zmona pasidaryti kibinu,sakyciau pavyko puikiai,iskyrus tai kad kepiau ilgiau,kokia 40 min.Uz tokius receptus reiktu zmonems medalius kabint,gaila tokiu neturiu,bet bet kuriuo atveju dekui uz issamia informacija darant kibinus.Didziulis dekui.

    AtsakytiPanaikinti
  118. Anonimiškasgruodis 10, 2009

    Sveiki, Jusu receptas super jau n kartu kepem su vyru tik beda sulciu mazoka kazkaip.. del ko taip atsitinka?

    AtsakytiPanaikinti
  119. Dėl kibinų sulčių. Jeigu naudojate sprandinę sulčių turėtu būti pakankamai. Kita vertus į masę galima dėti vienu svogūnu mažiau, o vietoj jo įdėti sauja smulkiai susmulkinto šviežio kopūsto. Jis tikrai padarys kibinus sultingesnius. Skanaus! :)

    AtsakytiPanaikinti
  120. Ginatriukstegruodis 22, 2009

    Uosviene uzvede manija musu seimoje su kibinais.. tai dabar jei tik kokie sveciai ar draugu susuburimas tai be kibinu neapsieinam... ir kaledu patiekalas bus kibinai :D jau visa gimine tik apie kibinus kalba!!! Didelis aciu! Jus nerealus!!!
    O mano nuomone apie Vilniaus margarina tai ne kokia... kiek kartu gaminau su eve margarinu tai super gavosi, bet va viena karta neradau parduotuveje Eve margarino ir patingejau eiti i kita tai gailejausi ziauriai.. nes tesla buvo tokia slyksciai sausa..
    Super!! Aciu!!!

    AtsakytiPanaikinti
  121. Jurgitushkeagruodis 24, 2009

    Liux receptas ir su vaizdine medziaga taip pasistengta. Didelis ačiu pati dariau lb skanus gavus. :):):):):)

    AtsakytiPanaikinti
  122. Nerealus receptas ir jo pateikimas! aciu labai!!! Kibinai gavosi is tiesu laabai skanus ;) rytoj vel juos gaminsiu!

    AtsakytiPanaikinti
  123. aciu =]]] tikrai skanei isjo =]]] valgisiu ir valgisiu =]]]

    AtsakytiPanaikinti
  124. Labai nustebintas kad yra tokie "video receptai". Prie video klipuko tikriausiai ilgiau dirbta negu su kibinais :). Butinai bandysim issikepti. Tik niekur neradau ar reikia naudoti apatini, virsutini ar abu kaitinimo elementus orkaiteje?

    Dekui uz recepta.

    Pirat17

    AtsakytiPanaikinti
  125. Yra kaitinimas iš viršaus, iš apačios ir ventiliatorius. Mes naudojame ventiliatorių, kad oras pasiskirstytų vienodai.

    AtsakytiPanaikinti
  126. PAGARBA!Didelis ACIU!Saldiklyje turejau nepanaudotos pamarinuotos vistienos krutineles.O visa kita pagal Jusu recepta!Nesitikejau,jog namuose (nemokant)galima pasigaminti tokius kibinus kaip Trakuose!Apsivalgiau! 10 balu!!!
    Pagarbiai, autosaltkalvis Eimantas 28m.
    P.s. kepti teko apie 50min., 200 laipsniu orkaiteje-bet cia jau orkaiciu ivairove...
    Dar karteli Aciu! :)

    AtsakytiPanaikinti
  127. Anonimiškassausis 16, 2010

    Super kibinai, dar ne karta kartosim ;)

    AtsakytiPanaikinti
  128. Pensininkassausis 21, 2010

    Aciu kad Jus esat,bukit laimingas!

    AtsakytiPanaikinti
  129. liuks tie jusu kibinukai,mama siandien vel keps

    AtsakytiPanaikinti
  130. mama tj mama, o kai vienas gyveni, tj ner kas kepa, ka tik issikepiau, dar neragavau, tik man kai kurie issiziojo ir sunka isbego itariu, laukiu kol antras valgytojas pasirodys ir nuimsim praba ;) dekui uz recepta ir issamu video ;)

    Druskininkai

    AtsakytiPanaikinti
  131. kibinu_megejavasaris 10, 2010

    VAU! LABAI LABAI AČIŪ! labai gerai pamatuotos proporcijos, tešla tobula, nelimpa, nieko... SUPER!

    AtsakytiPanaikinti
  132. Anonimiškasvasaris 15, 2010

    kibinai tikrai labai skanus kepiau jau dag kartu ir tesla skani ir mesa suldinga bet as darau ne is sprandines o is karbonado man is karbonado slaniau

    AtsakytiPanaikinti
  133. Anonimiškasvasaris 15, 2010

    vakar dariau gavosi lygiai 30
    super skanus siandien liko tik 1
    nors amerikoj nepasirinksi produktu bet gavosi puikiai, linkiu ir kitiems gero apetito ir aciu uz receptuka ir varga daran skaidres, o viso kibinu vargo darymas teuzeme nepilna valanda.

    AtsakytiPanaikinti
  134. nu ir uzvedet cia su tais kibinais...einu pirkt produktu ;)

    AtsakytiPanaikinti
  135. Anonimiškasvasaris 18, 2010

    Labai puikiai kepa senos tarybines orkaites be jokiu apiputimu ir virsutiniu kaitinimo elementu.O vietoj EVE margarino naudoju bet koki margarina arba sviesta,tepu riebalu misini,ka turiu saldytuve.Skonis nuo to nesikeicia.

    AtsakytiPanaikinti
  136. Anonimiškasvasaris 26, 2010

    Ar galima tesla pasidaryti is vakaro, o kepti kita diena?

    AtsakytiPanaikinti
  137. Tešlą iš vakaro pasidaryti galima, tik po to reiki laikyti šaldytuve. Galima net užšaldyti ir naudoti kada panorėsit.

    AtsakytiPanaikinti
  138. Anonimiškaskovas 01, 2010

    Dariau pagal Jusu recepta, tik dejau delmos margarina, nezinau, ar del to, kad saldytuve turejau laiko pasaldyti tik 45 minutes, ar del margarino, bet tesla gavosi labai minksta ir elastinga, niekaip nepavyko zmoniskai susukti, pynute vis "istirpdavo" tarp pirstu.
    Pritariu kazkuriam is komentatoriu, kad su Vilniaus margarinu se gaunasi, nepatiko man, o anksciau pagal si recepta dariau su ramos margarinu, tai buvo viskas gerai.

    AtsakytiPanaikinti
  139. Anonimiškaskovas 03, 2010

    kepem su vaikinu,lb skanus gavos,aciu uz reeptuka :)

    AtsakytiPanaikinti
  140. Anonimiškaskovas 18, 2010

    Uzsienje ne visur yra grietines. Kaip tada?!

    AtsakytiPanaikinti
  141. super receptukas taip atrodo manieji
    http://issiblaskemintysirdarbai.blogspot.com/2009/02/pietums-kibinai.html

    AtsakytiPanaikinti
  142. Anonimiškasbalandis 02, 2010

    labutis norejau paklausti ar galima vietoi margarino deti namini sviesta

    AtsakytiPanaikinti
  143. Su sviestu nebandėm daryti, bet štai Nicole Lapkričio 11 , 2009 šiuose komentaruose rašė:

    "Sveiki,gyvenu Airijoje ir lietuvisku produktu nera,gaminau su sviestu,vietoj kiaulienos(nemegstu kiaulienos) dejau vistienos krutinele, sumaliau ir kad nebutu sausa mesa ipyliau sultinio,apie
    300ml.gavosi UNREALISTICALLY.Labai sauniai pateiktas receptas.ACIU!"

    Vadinasi galima ir su sviestu, tik štai koks skonis gaunasi nežinau.

    AtsakytiPanaikinti
  144. Anonimiškasbalandis 04, 2010

    Sveiki,
    rytuoj planuoju padaryti kibinus savo lenkei merginai pagal Jūsų receptą. Jau viską nusipirkau, tikiuosi man pavyks, nes darau pirmą kartą. Noriu ją nustebinti lietuviška virtuve.
    Noriu JŪms padėkoti už tikrai nuosamią ir labai naudingą informaciją. Dėl tokių kaip Jūs lietuviškas internetas iš tikrųjų darosi platesnis ir geresnis.
    O kodėl pavadinotė šious kibinus netikrais?

    AtsakytiPanaikinti
  145. Gerbiamas anonime, dėkui už komplimentus. Tikri karaimų kibinai yra gaminami iš mielinės tešlos ir būtinai su aviena. Paskaitykite viršuje esantį įrašą.

    AtsakytiPanaikinti
  146. Anonimiškasbalandis 26, 2010

    wau ! toks ishsamus wideo ! o ash katik pasishoweu i orkaite kibinukus, tik darytus ne pagal jusu recepta ir jau nusiwyliau... matyt teshla ``skystoka`` wisgi gawos, nes jie jau papliuro .. :( tikiusoi kjp nors bet dakeps :D :( na o kita karta gaminsiu pagal jusu instrukcijas ! shaunuoliai !

    AtsakytiPanaikinti
  147. Anonimiškasbalandis 28, 2010

    tiems kas neturi tiek jegu ishmaishyti margarina su miltais - patarciau ji ishsitirpdyt - kazi kodel rezepto autoriai tjp nedaro ? juk ir laika sutaupai ir jegas ;]

    AtsakytiPanaikinti
  148. Galima ir ištirpdyti, bet mums ir taip nesunkiai maišosi :)

    AtsakytiPanaikinti
  149. na va,katik iskepe maniejo.Kadangi gyvenam Norvegijoje,tai neturejau as margarino,tik lietuvisko sviesto,drebejau kepdama ar tik viskas ok bus,o vietoj sprandines dejau varsa,jau kepant kvapas buvo PASAKA,o kai paragavau tai net pati nustebau ,kad tokie skanus galigautis namie daryti kibinai :) 10 balu :D

    AtsakytiPanaikinti
  150. Milijonas pasisakymų, bet ir aš noriu parašyti, padėkoti už šį receptą. Visada maniau, kad kibinų gaminimas ilgas ir nuobodas reikalas. Gavosi labai labai skanus,su Trakais nelyginu, nes ten man neskanūs(esu valgius keliose vietose), na iš bėdos galima valgyti, bet kaina nepatinka. O čia namuose dideli skanūs kibinukai. Mniam. Dariau iš pusės porcijos ir gavos 12 nemažų kibinų. Abejojau dėl margarino mėsoje, bet jis puikiai atstojo sviestą. Tešla labai patiko, kitą kartą bandysiu su kitais įdarais ir jau svajoju kai važiuosiu į gamtą,prikepsiu ir vaišinsiu kitus, kad mane girtų girtų :))

    AtsakytiPanaikinti
  151. nu sakes.... siandien pasidariau ir dabar valgau ir baigiu pirstus kartu su kibinais suvalgyti, ant tiek saknus tai ne tas zodis :)) super :) aciu uz receptuka :)*

    AtsakytiPanaikinti
  152. Anonimiškasbirželis 11, 2010

    labai skanus. Geriau nei trakuose:D

    AtsakytiPanaikinti
  153. Anonimiškasbirželis 12, 2010

    kepiau, labai skanus, tik mesa gavosi sausoka :)

    AtsakytiPanaikinti
  154. Anonimiškasbirželis 15, 2010

    Tai tikrai labai skanu!!!! Paprasta,greita ir skanu!!! Pasaka! Aciu uz recepta:)

    AtsakytiPanaikinti
  155. Anonimiškasbirželis 18, 2010

    Kaip sakant - "karta paragavus, negaliu sustot" :) tik ka iskepe pirmoji partija, o mes jau persivalgem... receptas nesudetingas ir skanus. Vyras pareiske, kad daug skaniau nei Trakuose ;)

    AtsakytiPanaikinti
  156. Anonimiškasliepa 02, 2010

    nUOSTABU, KAI KEPIAU PIRMĄ KARTĄ VISI APSIPUTOJĘ VALGĖ...
    tEKS RYT KEPTI... uŽSAKYMAS VYRO YRA-)))

    AtsakytiPanaikinti
  157. Anonimiškasliepa 06, 2010

    Aciu is Airijos !!! Truputi sumakalavau su tesla : sviesta tarkavau su burokine tarka ir kiausinius bei grietine dejau is karto - issimaise daug lengviau ! Aciu dar karta!!!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  158. Saunuoliai! super tiek zmona tiek jus! :) retas lietuvis toks nuosirdus :):) :)
    darysiu si sestadieni savo gimtadienio proga, vietoj "mandru" misrainiu pavaisinsiu visus svecius gardziais kibinais :)

    AtsakytiPanaikinti
  159. Anonimiškasliepa 24, 2010

    nerealei, siandien svedijoj kepsiu 150 kibinu gimtadienio proga chebrai pavaisinti.pries pora savaiciu 100 suvarem per diena, kaip uz ausytes. dekui uz receptuka.

    AtsakytiPanaikinti
  160. O kodel daugiau receptu neimetat? :(

    P.S. Kibinai nerealus!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  161. o ar butinai su beisbolo bita kocioti tesla

    AtsakytiPanaikinti
  162. kepimo popieriu kibinu kepimui sutrugdys ar ne, tiksliau ar neprilips

    AtsakytiPanaikinti
  163. Andrius Pajuodisrugpjūtis 22, 2010

    pirmu bandymu gavosi skanus ir teisingi kibinukai. autorius saunuolis,kad idejo vaizdo medziaga. be jos net nebuciau pradejes gaminti. va komentaru tik per daug :) padekas reiktu atskirti nuo siulomu recepto patobulinimu, patarimu.

    AtsakytiPanaikinti
  164. is norvegijosrugpjūtis 23, 2010

    aciu uz vaizdo informacija, vis sukdavau galva kaip suraityti tuos kibinus:)
    aciu uz recepta

    AtsakytiPanaikinti
  165. is Jav-superiniai kibinai.Seima aikciojo is nuostabos kokie skanus.Net zentas americonas pirstus apsilaize...
    Aciu,Jums ir bukit sveiki!

    AtsakytiPanaikinti
  166. Aciu Dariau jums uz recepta vakar nudziuginau savo seimos narius su kibinais darytais pagal jusu patarimus. Artimieji liko nustebinti. Noreciau pagirti, kad proporcijos yra puikiai atitaikytos. Isejo viskas super! Aciu jums labai.
    P.S
    Vietoj margarino dejau apie 430g paprasto sviesto ir viskas isejo labai, labai gerai! Pati nustebau, kad pirmas blynas neprisviles, o dar perziurejus video ir paskaicius saunius komentarus nuotaika pakilo visai dienai!
    Sekmes visiems kibinu megejams ir aciu :))

    AtsakytiPanaikinti
  167. Anonimiškasspalis 08, 2010

    Tikrai gavosi labai skanus kibinukai! Mmmm... Valgem net ausys linko :)

    AtsakytiPanaikinti
  168. Kibinai beprotiskai skanus! labai dekojam uz recepta ir toki aiskiai parodyta gamybos procesa. Sis skanumynas tapo beveik kiekvienu iseiginiu tradicija ;]

    AtsakytiPanaikinti
  169. Anonimiškasspalis 10, 2010

    Eina sau... nepasiskaiciau iskart komentaru visu ir panaudojau Vilniaus margarina. Gal del jo tesla, kiek beminkiau, labai limpa prie ranku. Nezinau kaip gausis suformuoti kibinus. Bet juk nemesiu lauk...bandysiu formuoti :)

    AtsakytiPanaikinti
  170. Anonimiškasspalis 21, 2010

    o kibinai su varske,skaiciau kaip varske padfaryt,tik nesupratau pasakymo toliau viskas kaip ir su mesa :) tai reikia ir i varske det margarino ar kaip :))

    AtsakytiPanaikinti
  171. Margarino į varškę dėti nereikia.

    AtsakytiPanaikinti
  172. Jau darom siuos kibinukus gal koki 10 karta, visko buvo: tai vegetos padauginom, tai kaimiska grietine zymiai riebesne idejom nei cia rekomenduojama, viena karta perkepiau.... bet niekada jais nenusivyliau. Dabar jau kaip asai:) Visada darome kartu su vyru, jis atsakingas uz teslos paruosima ir mesos kapojima, o as jau kocioju tesla ir formuoju kibinukus. Siaip i pagalba pasiimam virtuvini kombaina, tai su teslos ruosimu bedos neturime, tik svarbu viska deti paeiliui. Jau visus draugus ir giminaicius privaisimon ir patys i Trakus jau nebevaziuojam. Ten pakankamai brangu, o namie prisidarai kiek nori (paskaiciavom, 1 kibino savikaina (iskaitant tipo darba bei elektra) iseina apie 2 Lt, o su aviena apie 2,5Lt). Visiems siulau pabandyti, tikrai negalesite sustoti.
    Na o mano kibinai jau garuoja ant stalo, tad
    skanaus visiems, tik liezuviu neprarykit:)

    AtsakytiPanaikinti
  173. Anonimiškaslapkritis 16, 2010

    Labai skanus kibinai .Kas savaite kepu .Recepta jau mintinai išmokau .

    AtsakytiPanaikinti
  174. Anonimiškaslapkritis 27, 2010

    Dziaugiuosi radus toki recepta,kur tiek daug zmoniu isbande ir visi patenkini!!!banysiu ir as,tik idomu ar gausis skaniai su kiaulienos ir jautienos farsu??!!...mat i parduotuve jau velu sprandines pirkt,o farsas ziuri i mane ir prasosi sunaudojamas :D atsakykit ,gal tada i ji daugiau vandens ipilt ,kad butu sulciu is mesos??? lauksiu nekantriai atsakymo !!

    AtsakytiPanaikinti
  175. Įdaras tešlos skonio nesugadins. Deda žmones ir faršą, bet tai jau nebus tas skonis kurį čia visi giria :)

    AtsakytiPanaikinti
  176. Ta vaizdine medziaga uzkrecianti, taip ir norisi pasigaminti. Saunuoliai. O dar cia tiek visi isgyre, bandysiu ir as...Tik as bandysiu idara daryti is sonines mesyte, kuri siek tiek su dumu kvapeliu, manau turetu gautis irgi skaniai.

    AtsakytiPanaikinti
  177. Vaje, Ziauriai skanus kibinai isejo... Farsa dejau zverienos su kiauliena. LIUKS.
    Laabai Aciu.

    AtsakytiPanaikinti
  178. Anonimiškassausis 07, 2011

    Tai vis delto kiek tų kibinų gaunasi pagal šį receptą - 30 ar 18 ? 30 parašyta, o 18 sakote filmuotoj medžiagoj ...
    :)))

    AtsakytiPanaikinti
  179. Pagal šį receptą gaunasi apie 30 kibinų

    AtsakytiPanaikinti
  180. Anonimiškassausis 13, 2011

    Na,siaip tai receptas labai viliojantis.Tik manau,jog kiekvienas nukrypimas nuo recepto,duos skirtindus kibinu skonius.Kaip tik baige kepti,veliau parasysim kas gavosi....iki.

    AtsakytiPanaikinti
  181. Anonimiškassausis 14, 2011

    nuostabiai gavosi, super receptas ;)

    AtsakytiPanaikinti
  182. Anonimiškassausis 29, 2011

    Simtas kartu aciu, gerulis receptas, pirma karta kepiau ana savaite, dabar vel atsidariau, kad pasitikslinti kaip ten kas :)
    Labai skanu ir paprasta, kelias drauges uzkreciau ir mociute :)
    Aciu Jums :)

    AtsakytiPanaikinti
  183. Anonimiškassausis 29, 2011

    Liuks receptas,dareme pirma karta bet isejo super Aciu! :)

    AtsakytiPanaikinti
  184. labai sužavėjo vaizdinė medžiaga :)) tikrai detalus paaiškinimas! Oj kepsim kibinukus.....

    AtsakytiPanaikinti
  185. Anonimiškasvasaris 26, 2011

    Na tiesiog SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!
    Viskas,rytoj kepu kibinus! P.S. liko farso nuo cebureku;) aciu uz puiku recepta autoriui:) Asta.

    AtsakytiPanaikinti
  186. Anonimiškaskovas 06, 2011

    Superiniai ;)

    AtsakytiPanaikinti
  187. aciu uz uzraitymo demonstravima...pirma karta,kol uzraiciau,maniau man mama galva nutrauks,rankos vis kitaip negu reikia lenke :-)

    AtsakytiPanaikinti
  188. Anonimiškasbalandis 10, 2011

    nuostabus receptas ir nuostabus kibinai:)

    AtsakytiPanaikinti
  189. Pamėginome ir mes, širdingai AČIŪ už receptuką :) O jei nenorite nusideginti liežuvio tais aštriais filmuke verkiančiais :) svogūnais ir mėgstate šiek tiek subtilesnį skonį, dėkite saldžiuosius (baltus) svogūnus, skardą irgi galima pabarstyti miltais, o kad labai "letenos neliptų" prie tešlos - prieš kiekvieną kamuoliuką rankas apsipilti šaltu vandeniu. O margariną galima tirpdyti.

    AtsakytiPanaikinti